Vacature dag- en sluitverantwoordelijke

Wij zoeken een leuke, nieuwe collega! Het gaat om een flexibel aantal uren van ongeveer 16 tot 20 uur per week verdeeld over ongeveer 2 à 3 dagen. Uren kunnen besproken worden en in het begin van 2023 kunnen deze uren eventueel ook uitgebreid worden.

Je zult zowel in de bediening goed voor onze gasten zorgen, als in de keuken heerlijke broodjes, soepen en taarten maken. Je bent daarnaast regelmatig verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van onze stagiaires en voor het aansturen van de rest van het team.

We zoeken iemand die:

  • affiniteit heeft met het werken met mensen met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt

  • bij voorkeur ervaring heeft in de bediening en/of keuken; geen ervaring maar wel interesse? We leren je de fijne kneepjes van het vak anders ook graag!

  • goed zelfstandig kan werken, overzicht kan houden en leidinggevende capaciteiten heeft. Ervaring in leidinggeven is een pre maar zeker geen vereiste

  • flexibel inzetbaar is, zowel doordeweeks als in het weekend

  • enthousiast is en houdt van aanpakken

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan snel je motivatie en CV naar info@borboleta-nijmegen.nl en wie weet zien we je snel!

Vacature horecamedewerkers met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt

Ben of ken jij iemand met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt en lijkt het jou/diegene leuk om alle fijne kneepjes uit de horeca te leren? Bij Borboleta zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich bij ons verder willen ontwikkelen. Binnen een veilige omgeving bieden wij stage- en werkervaringsplekken aan in zowel de bediening als in de keuken.

De volgende kwaliteiten zijn van belang:

 • Enthousiast en leergierig

 • Zin om te gaan beginnen

 • Liefde voor mensen bedienen (bediening) of gerechten bereiden (keuken)

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die in aanmerking komt hiervoor? Neem dan contact met ons op via info@borboleta-nijmegen.nl of bel naar 024-737 0476

Tijdens een eerste kennismaking leren we elkaar verder kennen en proberen we samen met jou en eventueel ouders en/of begeleiding te kijken naar de mogelijkheden. Hierbij staan de ‘wensen’ van de werknemers zelf uiteraard centraal. De begeleidingsbehoefte wordt van tevoren zo goed mogelijk ingeschat.