Werken bij

Cheesecake
Pand van Borboleta
Broodje Hummus
cropped-taart.jpg
cropped-pand-1.jpg
cropped-headerbroodjehumus-1.jpg
previous arrow
next arrow

Vacature horecamedewerker

Wij zijn regelmatig op zoek naar een collega die ons 1 à 2 dagen in de week komt versterken. Het gaat om ongeveer 6 tot 12 uur per week.

Je zult zowel in de bediening goed voor onze gasten zorgen, als in de keuken heerlijke broodjes, soepen en taarten maken.

We zoeken iemand die:

• Flexibel inzetbaar is; in ieder geval 1 weekenddag beschikbaar
• Enthousiast is en houdt van aanpakken
• Ervaring in de bediening en/of keuken is fijn, maar geen vereiste
• Affiniteit/ervaring heeft met werken met mensen met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt

Herken je jezelf hierin? Stuur dan snel je motivatie en CV naar info@borboleta-nijmegen.nl of loop even binnen en wie weet zien we je snel!

Vacature horecamedewerkers met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt

Ben of ken jij iemand met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt en lijkt het jou/diegene leuk om alle fijne kneepjes uit de horeca te leren? Bij Borboleta zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich bij ons verder willen ontwikkelen. Binnen een veilige omgeving bieden wij stage- en werkervaringsplekken aan in zowel de bediening als in de keuken.

De volgende kwaliteiten zijn van belang:

• Enthousiast en leergierig
• Zin om te gaan beginnen
• Liefde voor mensen bedienen (bediening) of gerechten bereiden (keuken)

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die in aanmerking komt hiervoor? Neem dan contact met ons op via info@borboleta-nijmegen.nl of bel naar 024-737 0476

Tijdens een eerste kennismaking leren we elkaar verder kennen en proberen we samen met jou en eventueel ouders en/of begeleiding te kijken naar de mogelijkheden. Hierbij staan de ‘wensen’ van de werknemers zelf uiteraard centraal. De begeleidingsbehoefte wordt van tevoren zo goed mogelijk ingeschat.

Scroll to Top