Vanwege de coronacrisis zijn wij helaas op dit moment niet in de gelegenheid om nieuwe medewerkers en/of stagiaires aan te nemen. We hopen dat hier snel weer verandering in komt zodat ook nieuwe stagiaires zich weer verder kunnen ontwikkelen bij Borboleta.

 

Vacature bedienings- en keukenmedewerker

Wij zijn regelmatig op zoek naar een leuke, nieuwe collega! We zoeken hierbij iemand voor een flexibel aantal uren van ongeveer 6 tot 10 uur verdeeld over 1 à 2 dagen in de week.

Je zult zowel in de bediening goed voor onze gasten zorgen, als in de keuken heerlijke broodjes, soepen en taarten maken.

We zoeken iemand die:

  • affiniteit heeft met het werken met mensen met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt
  • bij voorkeur ervaring heeft in de horeca, dit is geen vereiste
  • flexibel inzetbaar is, zowel doordeweeks als in het weekend
  • enthousiast is en houdt van aanpakken

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan snel je motivatie en CV naar info@borboleta-nijmegen.nl en wie weet zien we je snel!

 

Vacature horecamedewerkers met een (verstandelijke) beperking

Ben of ken jij iemand met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt en lijkt het jou/diegene leuk om alle fijne kneepjes uit de horeca te leren? Bij Borboleta zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich bij ons verder willen ontwikkelen. Wij bieden zowel stage- als werkervaringsplekken aan in de bediening en de keuken.

De volgende kwaliteiten zijn van belang:

  • Passie voor horeca
  • Liefde voor mensen bedienen (bediening) of gerechten bereiden (keuken)
  • Enthousiast en leergierig

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die in aanmerking komt hiervoor? Neem dan contact met ons op
via info@borboleta-nijmegen.nl

Voor het aannemen van het personeel met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt wordt een gesprek gevoerd met de toekomstige werknemer en een ouder/begeleider.

In overleg met ouders en/of begeleiding kijken we naar de mogelijkheden. Hierbij staan de ‘wensen’ van de werknemers zelf uiteraard centraal. De begeleidingsbehoefte wordt van tevoren zo goed mogelijk ingeschat.