Vacature bedienings- en keukenmedewerker & leidinggevende 

Wij zijn op zoek naar een leuke, nieuwe collega! Het gaat om een flexibel aantal uren van ongeveer 24 tot 28 uur per week; mogelijk in een later stadium met uitbreiding naar meer uren.

Je zult zowel in de bediening goed voor onze gasten zorgen, als in de keuken heerlijke broodjes, soepen en taarten maken. Je zult als leidinggevende regelmatig verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van de stagiaires en voor het aansturen van de rest van het team.

We zoeken iemand die:

    • affiniteit heeft met het werken met mensen met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt
    • ervaring heeft in de bediening; in de keuken is een pre maar zeker geen must!
    • goed zelfstandig kan werken, overzicht kan houden en leidinggevende capaciteiten heeft. Ervaring in leidinggeven is een pre maar geen must
    • flexibel inzetbaar is, zowel doordeweeks als in het weekend
    • enthousiast is en houdt van aanpakken

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan snel je motivatie en CV naar info@borboleta-nijmegen.nl en wie weet zien we je snel!

Vacature bedienings- en keukenmedewerker

Wij zijn regelmatig op zoek naar een leuke, nieuwe collega! We zoeken hierbij iemand voor een flexibel aantal uren van ongeveer 6 tot 10 uur verdeeld over 1 à 2 dagen in de week. Op dit moment nemen we open sollicitaties aan voor deze vacature maar hebben we niet direct ruimte.

Je zult zowel in de bediening goed voor onze gasten zorgen, als in de keuken heerlijke broodjes, soepen en taarten maken.

We zoeken iemand die:

    • affiniteit heeft met het werken met mensen met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt
    • ervaring heeft in de bediening; ervaring in de keuken is een pre maar geen vereiste
    • flexibel inzetbaar is, zowel doordeweeks als in het weekend
    • enthousiast is en houdt van aanpakken

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan snel je motivatie en CV naar info@borboleta-nijmegen.nl en wie weet zien we je snel!

 

Vacature horecamedewerkers met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt

Momenteel zitten onze stage- een leer/werkplekken helaas vol. Voor meer informatie kan uiteraard altijd contact met ons gelegd worden.

Ben of ken jij iemand met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt en lijkt het jou/diegene leuk om alle fijne kneepjes uit de horeca te leren? Bij Borboleta zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich bij ons verder willen ontwikkelen. Wij bieden zowel stage- als werkervaringsplekken aan in de bediening en de keuken.

De volgende kwaliteiten zijn van belang:

  • Passie voor horeca
  • Liefde voor mensen bedienen (bediening) of gerechten bereiden (keuken)
  • Enthousiast en leergierig

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die in aanmerking komt hiervoor? Neem dan contact met ons op
via info@borboleta-nijmegen.nl

Voor het aannemen van het personeel met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt wordt een gesprek gevoerd met de toekomstige werknemer en een ouder/begeleider.

In overleg met ouders en/of begeleiding kijken we naar de mogelijkheden. Hierbij staan de ‘wensen’ van de werknemers zelf uiteraard centraal. De begeleidingsbehoefte wordt van tevoren zo goed mogelijk ingeschat.