Vacature leidinggevende

Wij zijn op zoek naar een leuke, nieuwe leidinggevende collega! Het gaat om ongeveer 16-32 uur per week; hier is overleg over mogelijk.

Als leidinggevende zorg je zowel goed voor onze gasten in de bediening als in de keuken; door heerlijke koffies, broodjes, soepen en taarten te maken.
Als leidinggevende ben je regelmatig verantwoordelijk voor de begeleiding van onze stagiaires en voor het aansturen van de rest van het team. Daarnaast is er ruimte om mee te denken met de kaart en ben je mede verantwoordelijk voor de personeelsinzet en inkoop. De leidinggevende taken kunnen op termijn verder uitgebreid worden.

Wij zoeken iemand die:
• Affiniteit/ervaring heeft met werken met mensen met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt
• Bij voorkeur ervaring in de bediening en/of keuken heeft; geen ervaring maar wel interesse? We leren je de fijne kneepjes van het vak anders ook graag!
• Goed zelfstandig kan werken, overzicht kan houden en leidinggevende capaciteiten heeft
• Flexibel inzetbaar is, zowel doordeweeks als in het weekend
• Enthousiast is en houdt van aanpakken

Herken jij jezelf hierin en wil jij ons hechte team komen versterken? Stuur dan snel je motivatie en Cv naar info@borboleta-nijmegen.nl en wie weet zien we je snel!

Vacature horecamedewerkers met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt

Ben of ken jij iemand met een (verstandelijke) beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt en lijkt het jou/diegene leuk om alle fijne kneepjes uit de horeca te leren? Bij Borboleta zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich bij ons verder willen ontwikkelen. Binnen een veilige omgeving bieden wij stage- en werkervaringsplekken aan in zowel de bediening als in de keuken.

De volgende kwaliteiten zijn van belang:

  • Enthousiast en leergierig

  • Zin om te gaan beginnen

  • Liefde voor mensen bedienen (bediening) of gerechten bereiden (keuken)

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die in aanmerking komt hiervoor? Neem dan contact met ons op via info@borboleta-nijmegen.nl of bel naar 024-737 0476

Tijdens een eerste kennismaking leren we elkaar verder kennen en proberen we samen met jou en eventueel ouders en/of begeleiding te kijken naar de mogelijkheden. Hierbij staan de ‘wensen’ van de werknemers zelf uiteraard centraal. De begeleidingsbehoefte wordt van tevoren zo goed mogelijk ingeschat.