CheesecakeOnze high tea is vanwege de corona-maatregelen alleen af te halen. Het afhalen van de high tea kost € 18,95 per persoon, inclusief een zakje biologische thee van het Theeza(a)kje en een thee ei. Meer informatie over het afhalen van een high tea vind je hier.

Zin om je te laten verrassen met een heerlijke combinatie van hartige en zoete gerechtjes? Dat kan vanaf nu tijdens onze high tea! Ideaal tijdens het bijkletsen met vriendinnen of om iets te vieren. Onze high tea begint met een huisgemaakt soepje. Daarna volgt een goed gevulde etagère met verschillende sandwiches, scones met clotted cream en jam & natuurlijk een combinatie van verschillende zoetigheden. Uiteraard schenken wij onbeperkt biologische thee van Het Theeza(a)kje, een sociale onderneming in de Lange Hezelstraat.

Onze high tea dient van te voren gereserveerd te worden. Dit kan via info@borboleta-nijmegen.nl of via 024-737 0476. Meer informatie over het reserveren vind je hier. Geef tijdens het plaatsen van de reservering aan of er sprake is van allergieën en dieetwensen, dan houden wij hier rekening mee.

Tip: de high tea is ook leuk om af te halen en thuis te nuttigen of om te geven als cadeau! Bij de bar zijn hiervoor cadeaubonnen verkrijgbaar.