High tea

Broodje Hummus
Pand van Borboleta
Cheesecake
cropped-headerbroodjehumus-1.jpg
cropped-pand-1.jpg
cropped-taart.jpg
previous arrow
next arrow

Zin om je te laten verrassen met een heerlijke combinatie van hartige en zoete gerechtjes? Dan is onze high tea echt iets voor jou! Ideaal tijdens het bijkletsen met vriendinnen of om iets te vieren. Organiseer je liever thuis een high tea dan is deze ook nog steeds af te halen!

Onze high tea is € 24,95 pp en begint met een huisgemaakt soepje. Daarna volgt een goed gevulde etagère met verschillende sandwiches, scones met clotted cream en jam & natuurlijk een combinatie van verschillende zoetigheden. Uiteraard schenken wij onbeperkt biologische thee van Het Theeza(a)kje, een sociale onderneming in de Lange Hezelstraat.

Als je onze high tea afhaalt krijg je van ons een zakje thee van Het Theeza(a)kje en een thee ei pp zodat je ook qua thee goed voorzien bent.

Onze high tea dient van te voren gereserveerd te worden. Dit kan via info@borboleta-nijmegen.nl of via 024-737 0476. Geef tijdens het plaatsen van de reservering aan of er sprake is van allergieën en dieetwensen, dan houden wij hier rekening mee!

Tip: geef de high tea eens als cadeau! Bij de bar zijn hiervoor cadeaubonnen verkrijgbaar.

High tea
Scroll to Top