CheesecakeZin om je te laten verrassen met een heerlijke combinatie van hartige en zoete gerechtjes? Dat kan vanaf nu tijdens onze high tea! Ideaal tijdens het bijkletsen met vriendinnen of om iets te vieren. Onze high tea begint met een huisgemaakt soepje. Daarna volgt een goed gevulde etagère met verschillende sandwiches, scones met clotted cream en jam, een yoghurtje met vers fruit en granola & natuurlijk een combinatie van verschillende zoetigheden. Uiteraard schenken wij onbeperkt biologische thee van Het Theezaakje, een sociale onderneming in de Lange Hezelstraat.

Onze high tea is € 19,95 per persoon en dient van te voren gereserveerd te worden. Dit kan via info@borboleta-nijmegen.nl of via 024-737 0476. Meer informatie over het reserveren vind je hier. Geef tijdens het plaatsen van de reservering aan of er sprake is van allergieën en dieetwensen, dan houden wij hier rekening mee.

Tip: de high tea is ook leuk om af te halen en thuis te nuttigen of om te geven als cadeau! Bij de bar zijn hiervoor cadeaubonnen verkrijgbaar.