Picknick

Cheesecake
Pand van Borboleta
Broodje Hummus
cropped-taart.jpg
cropped-pand-1.jpg
cropped-headerbroodjehumus-1.jpg
previous arrow
next arrow

Haal je jouw lunch liever af of of zijn alle tafeltjes bezet? Geen probleem! Onze volledige menukaart kan ook afgehaald worden. Hierbij bieden we ook een lekkere picknick tas aan, het enige wat jij mee hoeft te nemen is jezelf en indien gewenst een picknickkleed. Ideaal voor in het Kronenburgerpark of om mee te nemen richting de Waal!

Picknick

Picknick tas

De picknick tas kost € 19,50 per persoon en bestaat uit een broodje naar keuze, een verrassingstaartje en een vers sapje. Wij zorgen voor bestek, bordjes en servetjes. De keuze qua broodjes vind je hier op onze menukaart. Salades zijn voor een meerprijs van € 1,50 ook mogelijk.

Werkwijze

De picknick tas kan je het beste van te voren bestellen, dan zorgen wij dat hij klaarstaat. Dit doe je door te mailen naar info@borboleta-nijmegen.nl of te bellen naar 024-737 0476. Geef hierbij aan dat het om een picknick tas gaat en geef een voorkeur op qua afhaaltijd. Vergeet niet te vermelden welk broodje/salade je graag zou willen. De picknick tas is ook te bestellen aan de bar. Omdat de inhoud van de tas in dat geval ter plekke gemaakt moet worden kan het zijn dat je eventjes buiten moet wachten tot hij klaar is.

Scroll to Top